LEVENSKRACHTIG

 

Mijn droom

Iedereen zou gezond, vitaal en gelukkig moeten zijn en het leven moeten leiden dat bij hem of haar past. Iedereen zou elke dag vrolijk op moeten staan en met veel plezier aan de dag moeten beginnen. Wij zouden allemaal moeten doen waar we ons het meest gelukkig bij voelen en daardoor barstensvol energie moeten zitten. 

 

Een mooiere wereld

Vrolijke, positieve, energieke en gelukkige mensen maken een mooiere wereld. Ik geloof, dat onze wereld best een stuk mooier kan worden. Ik geloof dat we allemaal de kracht hebben om de wereld in een opwaartse spiraal te brengen. Dat begint bij jou en mij. Je kunt pas een bijdrage leveren aan de wereld als je zelf gelukkig en energiek bent. Jouw geluk en energie zorgen voor een betere toekomst voor iedereen.

Mijn missie

Ik heb Levenskrachtig opgericht om mensen te stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Om hen te laten zien hoe betrekkelijk eenvoudig het is je sterk en energiek te voelen. Dit is een plek waar je kunt leren hoe je een blijvende verandering kunt aanbrengen in je leven. Hier krijg je waardevolle informatie aangereikt over hoe je energieker en vitaler kunt worden. Hier leer je dat je gelukkig(er) kunt worden en je eigen leven kunt gaan leiden, precies zoals jij dat wilt. Gewoon, door te kiezen voor wat jou echt gelukkig maakt!

We hebben elkaar nodig

Levenskrachtig is een plek voor en door mensen die kiezen voor positiviteit. Een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, inspireren en aansporen. Uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: energiek en gelukkig zijn! De wereld heeft meer positieve energie nodig. De wereld heeft mensen nodig die met elkaar verbonden zijn door dingen met elkaar te delen. Mensen die allemaal het beste voor elkaar willen en open durven zijn over wie ze zelf zijn.

Doe je mee? Je zult er veel energie van krijgen!

 

 

P.S. 

Levenskrachtig werkt graag samen met mensen die ook hun steentje willen bijdragen aan een betere wereld. Een wereld waarin mensen gelukkig zijn met het leven dat ze leiden en dat willen delen met anderen. Wil je meedoen anderen te stimuleren het geluk op te zoeken en een energiek leven te leiden? Laat het ons weten en vul ons contactformulier in.

Ben je geïnteresseerd in een interview met mij of wil je meer informatie over de organisatie, neem ook dan gerust contact met ons op.  

 

Wat is de visie van Levenskrachtig? 

Wij willen heel graag bijdragen aan jouw geluk. We willen jou leren open te staan voor de goede dingen in deze wereld, ze te leren gebruiken en ervan te genieten.

We werken daarbij vanuit een holistische visie. Wij hebben de overtuiging dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Dat er samenhang is in het geheel van de onderdelen, die niet is terug te vinden in de onderdelen zelf. De waarde van het geheel heeft voor ons een extra dimensie. 

Vier intelligenties

Zo zien wij de mens als één geheel met vier verschillende intelligentiesmentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Wij geloven dat jij alleen optimaal kunt presteren als elk van jouw intelligenties afzonderlijk en in samenhang met de andere intelligenties in balans is. Het op de juiste manier benutten en krachtiger maken van deze intelligenties zorgt er voor dat je meer levenskracht ervaart. 

Meer levenskracht

Om gelukkig en vol levenskracht te kunnen leven, moet de verbinding tussen lichaam, geest en ziel versterkt worden. Door nieuwe inzichten te krijgen in hoe jouw lichaam en geest werken en wat er allemaal van invloed is op jouw welbevinden en geluk, kun je jezelf optillen naar een hoger niveau en een levenskrachtiger leven leiden.

We leren je over de verschillende emotionele aspecten die ieder mens kenmerken. Over adequate mentale instellingen die je helpen te groeien. We laten zien dat spiritualiteit enorm nuttig en zinvol is. En dat zorgen voor je lichaam je levenskracht op een bijzondere manier beinvloedt. 

We streven ernaar je op weg te helpen een levenskrachtiger mens te worden. Zodat jij onze wereld een stukje mooier maakt. Hoe meer mensen we bereiken, hoe beter onze wereld wordt. Wil je ons daarbij helpen, like ons dan op facebook en laat je vrienden weten wat jou op dit moment bezig houdt.  

Blijf op de hoogte

Gratis magazine

Gratis E-boek

Tweets