LEVENSKRACHTIG

Fase één

Om daadwerkelijk je leven te kunnen veranderen, moet je eerst weten wie je bent. Als je geen goed innerlijk contact hebt met jezelf kun je onmogelijk weten wat je écht wilt in je leven. Je doet dan misschien wel leuke dingen, maar je zult ontdekken (of misschien heb je dat al ontdekt) dat je desondanks niet voldoende bevrediging haalt uit je leven zoals het nu is. Dat komt, omdat je niet goed afgestemd bent op het grotere geheel. Leuke dingen doen is iets heel anders dan doen waarvoor je geboren bent. Het is eerder een tijdelijke afleiding dan een levensvervullend doel.

Fase twee

Heb je eenmaal een beter contact met jezelf en weet je al veel beter wie jij werkelijk bent, dan volgt de volgende stap: wat ga je doen met de rest van je leven? Ontdekken wat je met je leven gaat doen is ook een hele leuke en inspirerende reis. Want als je eenmaal weet wie je bent, ontdek je mogelijkheden voor jezelf die je voorheen als onmogelijk gezien zou hebben. Je ziet kansen en uitdagingen waar je vroeger alleen van durfde dromen. In deze fase is de keuze aan jou: welk pad ga je bewandelen? Of, welke stap neem je als eerste. Je zult wellicht een keuze moeten gaan maken.

Fase drie

Heb je die keuze eenmaal gemaakt, dan is er geen weg meer terug. Je kunt en wilt niet anders meer, dan doen wat goed voor je is. Doen wat écht bij jou past. Want daarmee houd je contact met jezelf, wat zo goed voelt en je sterk maakt, en kun je uitgroeien tot ongekende hoogte. Je zult groot gaan denken. En je zult ongelofelijk ongeduldig zijn om alles wat je in je hoofd hebt, ook te gaan verwezenlijken.

Maar waar begin je? Hoe kun je gedisciplineerd en doelgericht aan je toekomst werken? Hoe zet je doelen voor jezelf en zorg je dat je die doelen ook haalt? Hoe blijf je enthousiast aan je dromen werken zonder het gevoel te krijgen dat het je “toch niet lukt”, waardoor je weer opgeeft?  Daar hebben wij een methode voor ontwikkeld. Als je die methode volgt, garanderen wij je, dat je in staat bent je stoutste dromen waar te maken.

 

Onze trainingen

Zoals je gemerkt hebt, zijn er drie fases in het versterken van je levenskracht:

  1.  Ontdekken wie je werkelijk bent
  2.  Onderzoeken wat wil je wilt doen met de rest van je leven
  3.  Leren hoe je dat nieuwe leven verwezenlijkt

Wij kunnen je bij deze drie fases helpen. Wij bieden trainingen aan die naadloos aansluiten op de fases die iedereen doorloopt in zijn of haar proces naar een prettiger leven.

Waar begin je?

Wil je starten met je nieuwe leven en onze trainingen volgen? Wij hebben de ervaring, dat je het best kunt beginnen met de eerste fase. Ook als je denkt te weten wat je wilt in je leven en hoe je nieuwe leven er uit moet zien is het handig met deze fase te starten. We hebben namelijk ontdekt dat heel veel mensen gedurende de tweede of zelfs derde fase erachter kwamen dat hun “ideale leven” niet op gang kwam.

Iedere keer bleek, dat hun doel niet vanuit hun innerlijk gekozen bleek te zijn, maar vanuit een andere motivatie. En daarmee was al het werk dat ze al verzet hadden, voor niets geweest. Dat is natuurlijk zonde. Met name omdat, en dat zul je wel merken, als je je toekomst ingaat met de juiste motivatie, je er helemaal niet voor hóeft te werken. Dan zet de verandering zich namelijk helemaal vanzelf in gang.

 

Meer weten? Neem contact met ons op 

Blijf op de hoogte

Gratis magazine

Gratis E-boek

Tweets