LEVENSKRACHTIG

Heb je al een aantal workshops gevolgd, ben je enthousiast, maar lukt het je op de een of andere manier niet om vast te blijven houden aan die nieuwe, positieve gewoontes? Of heb je zin in om er gelijk goed tegenaan te gaan? Dan hebben we voor jou een speciaal programma ontwikkeld waarin je binnen 21 dagen een definitieve omslag kunt maken.

Onderzoek heeft aangetoond dat je, als je moeite hebt om een bepaalde levensstijl of bepaald gedrag te veranderen, je minimaal drie weken aaneengesloten die andere manier moet toepassen om daadwerkelijk een omslag te kunnen maken. Na die drie weken is je lichaam of geest gewend geraakt aan het andere gedrag en wordt het geinternaliseerd. Je lijf en geest gaan het gedrag zien als normaal. Vanaf dat moment kost het je geen moeite meer het aangepaste gedrag uit te voeren. 

Blijvende verandering

Levenskrachtig heeft diverse programma's ontwikkeld die blijvende verandering teweeg kunnen brengen. Deze programma's bestaan uit 21-daagse trainingen op verschillende gebieden. Deze trainingen kun je gewoon thuis volgen. Je krijgt elke dag per e-mail informatie, reminders en opdrachten toegezonden die ervoor zorgen dat je die 21-dagen gefocussed blijft op je hoofddoel. Je kunt van ons het beste van het beste verwachten. Van jou vragen we motivatie en een onafgebroken inzet. 

Realiseer je doelen

Jouw doelen kun je samen met ons (of alleen) vaststellen. Ze kunnen liggen in ontwikkeling op fysiek, mentaal gebied, spiritueel of emotioneel gebied, of een combinatie daarvan. Raadpleeg ons doelenoverzicht en geef per hoofdonderwerp aan wat je doelen zijn. Beantwoord vervolgens onze vragen, en wij maken op basis van jouw input een programma op maat dat je 21 dagen lang kunt volgen. Gedurende dit programma krijg je ondersteuning op precies die vlakken waar jouw doelen liggen. 

 

Meer weten? Neem contact met ons op 

Blijf op de hoogte

Gratis magazine

Gratis E-boek

Tweets