LEVENSKRACHTIG

Ken jij het doel in je leven?  Weet je voor honderd procent wie je bent en wat je wilt, en belangrijker nog: leef je daar ook naar? Als je een diep en gepassioneerd “ja” durft te zeggen tegen de dingen die voor jou echt van belang zijn, dan leef je met volle levenskracht. Als je het lef hebt om uit te drukken wat er in je hart leeft en dat te realiseren, dan ben je intens gelukkig. Dat is leven vanuit je passie.

Passie is het vuur dat je drijft om uit te drukken wie je echt bent. Passie gaat over wie je altijd al wilde zijn en hoe je dat kunt gaan ervaren. Passie geeft flow aan je leven, energie. Het is een drijfveer, het geeft je kracht en geluk. En het geeft vorm, betekenis en inhoud aan je leven.

Het gevoel dat je echt lééft

De meeste mensen weten wel wat passie is. Ze hebben er in ieder geval een idee bij. We hebben allemaal momenten waarop we zo enthousiast zijn over de dingen die we doen, dat we de tijd volledig vergeten. Of dat we geen besef meer hebben van onze omgeving en onszelf. Als je eenmaal bezig bent met iets waar je je 100% happy bij voelt, kun je dat heel lang volhouden. Zonder te denken aan eten of drinken. Vol overgave iets doen is heerlijk. Het geeft je het gevoel dat je echt lééft.

Wat geeft jou energie? 

Leef jij volgens je passie? Weet jij wat je van nature graag doet? Wat zou jij doen als je nooit meer hoefde te werken? Kijik naar je talenten, de dingen waar je écht blij van wordt. Als je regelmatig de tijd vergeet en eindeloos door kunt gaan en enorm veel energie hebt door wat je doet, dan heb je voldoende passie in je leven. Je gebruikt je talenten, je bent creatief, en je bent gemotiveerd om iets te ondernemen, en je hebt écht plezier in wat je doet. 

Je kunt altijd voor jouw passie kiezen

Denk je dat je de keus niet hebt om voor je passie te gaan? Durf je er niet voor te gaan? Of weet je nog niet wat jouw passie is? Als dat zo is, willen we je graag helpen dit te veranderen. Eigenlijk is het heel simpel. De manier om ergens te komen, is om te besluiten er al te zijn. Met andere woorden, zodra jij besluit te leven naar je eigen waarheid, dan kun je overal en altijd jezelf zijn, en voluit leven. Zodra je kiest wat werkelijk belangrijk is in je leven ontstaat er ruimte. Als je je angsten en onzekerheden opzij durft te zetten, ben je al op de helft van een leven vol passie, geluk en levenskracht.

Meer weten? Lees onze artikelen over fysieke, emotionele, mentale en spirituele levenskracht. Je kunt er veel wijsheid, en vooral veel geluk uit halen.  

 

Blijf op de hoogte

Gratis magazine

Gratis E-boek

Tweets