LEVENSKRACHTIG

We geven tips over levenskracht, je kunt gratis e-books downloaden met de belangrijkste punten op elk ontwikkelingsgebied, we geven e-workshops en je kunt onze 21-daagse programma's volgen. Toch weten wij uit ervaring dat dat niet voor iedereen voldoende is. Soms kan het heel fijn zijn als je één-op-één met iemand kunt sparren over waar je precies tegenaan loopt. Ook dat is bij ons mogelijk. 

Heb je behoefte om eens met iemand te praten, wil je een aantal dingen voor jezelf op een rijtje zetten en kun je daar best wat hulp bij gebruiken, dan helpen wij je graag. Je kunt een persoonlijk gesprek aanvragen met onze coaches. Via een eenmalig e-consult of een coachingstraject per e-mail staan onze coaches je graag te woord op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Frequent contact met je coach

E-coaching biedt grote voordelen als je er alleen niet uit komt. Het op een duidelijke manier beschrijven van je vraag of probleem geeft een hoop zelfinzicht. Bovendien ontstaat er een mogelijkheid om de antwoorden van je coach zo vaak terug te lezen als je maar wilt, met het risico dat je minder snel terugvalt in oude patronen. Daarnaast kun je heel frequent contact hebben met je coach, wat het coachingsproces uiteraard ook bevordert. 

Professionele coaches

E-coaching is een interessante en leerzame manier om met iemand te sparren over de dingen die jou belemmeren om tot volle levenskracht te komen. Het kost je weinig tijd en het coachingstraject is uiteraard op jouw persoonlijke verhaal afgestemd. Al onze coaches hebben onze methodes gevolgd en aan den lijve ondervonden hoe snel je je levenskracht kunt versterken als je op de juiste manier te werk gaat. Hun passie is mensen coachen in het bevorderen van hun levenskracht. Dagelijks ervaren zij met veel plezier hoe ze anderen kunnen aanzetten te kiezen om ten volle te leven. 

Eerste consult is gratis 

Heb je een vraag? Je eerste consult is altijd gratis. Mocht er na het antwoord op jouw eerste vraag behoefte zijn aan meer contact, dan kunnen we samen een traject afstemmen voor een vervolg of je neemt een strippenkaart: 

- strippenkaart voor twee sessies van een uur, tijdstip in overleg

- strippenkaart voor vijf sessies van een uur, tijdstip in overleg

- strippenkaart voor tien sessies van een uur, tijdstip in overleg

- langduriger traject, gebaseerd op een persoonlijk samengesteld advies door één van onze coaches

 

Meer weten? Neem contact met ons op 

 

Blijf op de hoogte

Gratis magazine

Gratis E-boek

Tweets