LEVENSKRACHTIG

Als je vaak tegen dezelfde patronen aan loopt en wordt belemmerd door vastzittende emoties uit je verleden, als je moeilijk kunt loslaten of snel piekert, dan zit er vaak een blokkade in de weg die ervoor zorgt dat je niet in staat bent volledig te leven. Het is belangrijk daar naar te kijken omdat een blokkade niet alleen geestelijke klachten kan geven, maar ook lichamelijke klachten. Dat gaat ten koste van je levenskracht.

Iedereen ervaart dingen die hem of haar op een minder positieve manier raken. Dat veroorzaakt stress en negatieve gedachten, die je een donker en onrustig gevoel kunnen geven.

Kom weer in balans

Gelukkig is iedereen ook in staat om die vervelende gevoelens te helen. Maar niet iedereen weet hoe. Zolang je die emoties niet heelt, zul je keer op keer geraakt worden en ontstaat er een vicieuze cirkel waar je niet meer uit komt. Dat geeft fysieke klachten, depressies, angsten, slaapproblemen, onrust, en allerlei andere symptomen van disbalans.

Kies voor het NU

Door je negatieve emoties te helen kom je weer in balans, krijg je weer vertrouwen in je leven en kijk je de toekomst weer positief tegemoet. Ook hier is het een kwestie van gewoon doen. Niet alleen terugkijken naar de momenten waarop je je gekwetst voelde en daar iets mee doen, maar vooral de beslissing nemen om je niet meer te laten belemmeren door negatieve gedachten. Je kunt je gedachten sturen. En je kunt kiezen, echt kiezen, voor jezelf. 

Neem jezelf serieus

Van belang is dat je jouw behoeftes integreert in je leven. Dat je jezelf serieus neemt en luistert naar je lichaam en je geest. Het opnieuw contact maken met jezelf, met wie je bent en wat je wilt, is enorm belangrijk in het proces van heling. Als je dichter bij jezelf komt, kun je gemakkelijker kiezen voor een leven vol positiviteit en gezonde uitdaging. 

Vind je het moeilijk om echt los te laten? Kost het je veel moeite om echt voor jezelf te kiezen? We willen je daar graag bij helpen. Wij hebben speciale programma's ontwikkeld die je leren weer in contact te komen met jezelf. Zodat je weer krachtig in het leven staat. 

Meer weten? Lees onze artikelen over fysieke, emotionele, mentale en spirituele levenskracht. Je kunt er veel wijsheid, en vooral veel geluk uit halen.  

 

Blijf op de hoogte

Gratis magazine

Gratis E-boek

Tweets